Wat kost een personal trainer Arnhem

Een uitdaging voor velen: fit worden en dit vervolgens ook blijven. We weten allemaal dat het goed voor je gezondheid is om een aantal uren per week te bewegen. Maar waar moet je beginnen, en hoe sport je zo effectief mogelijk?

Tegenwoordig zijn er best veel mensen die ervoor kiezen om zelfstandig naar de sportschool te gaan of juist buiten een rondje te gaan hardlopen. Toch zijn er ook zat mensen die het zelf niet lukt en de eeuwige uitdaging hebben: Fit worden en dit ook blijven!

Ben jij zo iemand die zichzelf lastig kan motiveren om zelfstandig te gaan sporten? Of ben je niet helemaal zeker welke oefeningen het best voor jou zijn en welke het meest effectief zijn?

Dan is een personal trainer zeker een goede overweging. Een personal trainer zorgt er namelijk voor dat jij effectief en veilig sport. Daarnaast kan een personal trainer je sport en voedingsadvies geven waardoor je nog sneller fit kunt worden.

Maar wat kost een personal Trainer nou eigenlijk?

Kosten personal trainer

Het sporten onder begeleiding van een personal trainer kost gemiddeld gezien tussen de € 40,- en € 100,- per uur.

Ik hoor je denken: dat is een behoorlijke wijde prijsrange. Toch is deze prijsrange volledig te verklaren! Je hebt namelijk veel verschillende soorten personal trainers.

De één werkt vanuit een sportschool, en de ander komt naar jou toe om thuis met jou aan de slag te gaan. Daarnaast bestaan er ook zeer gespecialiseerde Personal Trainers die bijvoorbeeld vechtsport begeleiding doen of marathon-training. Maar wat zou nou de échte verschillen?

Na onderzoek in de markt blijkt dat de kosten van een Personal trainer afhankelijk zijn van een aantal factoren:

  • Ervaring van de Personal Trainer
  • Plaats in Nederland
  • Doel en inhoud van de training
  • Aantal sessies per week

Bron: Wat kost een personal trainer Arnhem