VCA online bij Blom Opleidingen

Wilt u zich opgeven voor de VCA-training met een groep van meer dan 10 personen? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor VCA-groepskorting. Neem contact met ons op en wij kunnen u vertellen wat de kortingsmogelijkheden zijn bij de VCA cursus. Ook is het dan mogelijk de opleiding incompany te geven.

Jij en jouw medewerkers hoeven dan nergens naartoe, BLOM komt naar het bedrijf. Onze vaste instructeurs zijn zeer vakbekwaam en kunnen de opleiding gemakkelijk behandelen met veel voorkomende werksituaties die zich voordoen binnen het specifieke bedrijf. Zo kan er snel en gemakkelijk geleerd en gewerkt worden volgens de VCA-richtlijnen, een VCA cursus op maat waar jij en je collega’s daadwerkelijk iets aan hebben.

Vraag meer informatie op

Het volgen van een VCA cursus is niet alleen van belang voor de veiligheid van jezelf en anderen maar vergroot ook je kans op een baan. Het kost slechts een kleine investering van je tijd en kan dus vele voordelen opleveren!

Een VCA diploma kan behaald worden door het examen met succes af te leggen. Het VCA examen kan zowel schriftelijk als met de computer via het zogenoemde CBT examen afgenomen worden.

VCA online